Bine Ati Venit!

Prin platforma Achizitorul.ro dorim sa incurajam si sa sustinem performanta si profesionalismul in Achizitii.

Resurse

Va punem la dispozitie o multitudine de instrumente dedicate activitatii din Achizitii: articole tematice, modele de analiza si evaluare, studii de caz, cursuri, best practice.

Contactati-ne

Pentru orice solicitare va rugam sa ne contactati la office@achizitorul.ro sau la sediul nostru din Calea Rahovei 266-268, Electromagnetica Business Park

Companiile si angajatii din toata lumea se confrunta cu o provocare pe cat de neasteptata pe atat de periculoasa: pandemia provocata de noul Coronavirus (COVID-19). Un virus neinsemnat, dar extrem de contagios si mortal a dat peste cap intreaga economie mondiala. Toate tipurile de afaceri vor fi afectate pe termen scurt, mediu si lung. Niciun domeniu de activitate nu va ramane imun la impactul pandemiei, iar modul in care vom face business in viitor se va schimba radical.

Lanturile de aprovizionare globale se prabusesc, furnizorii si-au suspendat activitatea, consumul se naruie sub ochii nostri, incertitudinea blocheaza planurile de productie, de cercetare si dezvoltare, iar teama inchide bugetele.

Ati elaborat deja o strategie adaptata noilor conditii de business? V-ati gandit la solutiile care sa va permita un raspuns adecvat si eficient la colapsul lantului de aprovizionare? Ce masuri preconizati pentru reducerea impactului Coronavirus in achizitii din punct de vedere al preturilor, disponibilitatii, calitatii si altor factori determinanti pentru bunurile necesare? Cum comunicati cu furnizorii acum cand trebuie sa reduceti la zero contactul social? Care este pozitionarea dumneavoastra pentru viitor, in conditiile in care vulnerabilitatea globalizarii devine evidenta?  Ati inceput sa dezvoltati un plan de achizitii care sa va asigure bunul mers al productiei intr-o lume post-Coronavirus?

Depinde de reactia, inteligenta si creativitatea noastra sa asiguram succesul si continuitatea afacerilor. Contactati-ne AZI pentru a va sustine in procesul de regandire a strategiei de achizitii si a va oferi solutii inedite pentru afacerea dumneavoastra in vremea epidemiei de Coronavirus si post-Coronavirus.

Cum te Pregatim?

Training – forma clasica de dezvoltare personala si profesionala | Coaching – proces interactiv, creativ si personalizat de consiliere | Inspiratie – imbinarea complexa intre divinitate, suflet si ratiune | Leadership – factor de succes intr-o lume a schimbarii permanente | Consultanta – expertiza profesionala, solutii si implementarea lor in compania dumneavoastra | Comunitatea achizitorul.ro – sustine eforturile clientilor nostri precum si al companiilor interesate in profesionalizarea si eficientizarea activitatii de achizitii

Despre Achizitorul.ro

Intr-o economie moderna Achizitiile indeplinesc o functie cheie in companie si contribuie decisiv la dezvoltarea si succesul companiei dumneavoastra.

Achizitiile reprezinta un proces esential si complex, care se afla la baza lantului valoric al companiei si este fundamentul unei afaceri de succes. In timp ce alte functii din cadrul companiei (vanzari, marketing, R&D, etc.) si-au cucerit locuri fruntase in structura organizatiei, au un rol decizional important, dispun de resurse considerabile si sunt dotate cu bugete generoase pentru dezvoltare profesionala si consultanta. Achizitiile sunt considerate, de cele mai multe ori, drept o Cenusareasa care isi face oricum treaba.

 • Cursuri

  Oferim training-uri deschise, in-house sau de concept pe teme specifice sau conexe domeniului Achizitiilor.

 • Instrumente

  Puteti accesa diverse resurse utile activitatii dumneavoastra in Achizitii: modele de analiza si evaluare, indicatori, check-list-uri, sondaje, recomandari carte, e-book-uri, etc.

 • Articole

  Prin articolele publicate abordam si dezvoltam teme importante si de actualitate din Achizitii, studii de caz, rezultate sondaje, relatam despre experienta si best-practice-ul din domeniu. Sectiunea este deschisa colaborarii cu cititorii nostri.

 • Evenimente

  Va prezentam si recomandam evenimente de business, conferinte, cursuri, targuri si expozitii, comunicate de presa, etc.

Referinte