Bine Ati Venit!

Prin platforma Achizitorul.ro dorim sa incurajam si sa sustinem performanta si profesionalismul in Achizitii.

Resurse

Va punem la dispozitie o multitudine de instrumente dedicate activitatii din Achizitii: articole tematice, modele de analiza si evaluare, studii de caz, cursuri, best practice.

Contactati-ne

Pentru orice solicitare va rugam sa ne contactati la office@achizitorul.ro sau la sediul nostru din Calea Rahovei 266-268, Electromagnetica Business Park

Cum te Pregatim?

Training – forma clasica de dezvoltare personala si profesionala | Coaching – proces interactiv, creativ si personalizat de consiliere | Inspiratie – imbinarea complexa intre divinitate, suflet si ratiune | Leadership – factor de succes intr-o lume a schimbarii permanente | Consultanta – expertiza profesionala, solutii si implementarea lor in compania dumneavoastra | Comunitatea achizitorul.ro – sustine eforturile clientilor nostri precum si al companiilor interesate in profesionalizarea si eficientizarea activitatii de achizitii

Despre Achizitorul.ro

Intr-o economie moderna Achizitiile indeplinesc o functie cheie in companie si contribuie decisiv la dezvoltarea si succesul companiei dumneavoastra.

Achizitiile reprezinta un proces esential si complex, care se afla la baza lantului valoric al companiei si este fundamentul unei afaceri de succes. In timp ce alte functii din cadrul companiei (vanzari, marketing, R&D, etc.) si-au cucerit locuri fruntase in structura organizatiei, au un rol decizional important, dispun de resurse considerabile si sunt dotate cu bugete generoase pentru dezvoltare profesionala si consultanta. Achizitiile sunt considerate, de cele mai multe ori, drept o Cenusareasa care isi face oricum treaba.

 • Cursuri

  Oferim training-uri deschise, in-house sau de concept pe teme specifice sau conexe domeniului Achizitiilor.

 • Instrumente

  Puteti accesa diverse resurse utile activitatii dumneavoastra in Achizitii: modele de analiza si evaluare, indicatori, check-list-uri, sondaje, recomandari carte, e-book-uri, etc.

 • Articole

  Prin articolele publicate abordam si dezvoltam teme importante si de actualitate din Achizitii, studii de caz, rezultate sondaje, relatam despre experienta si best-practice-ul din domeniu. Sectiunea este deschisa colaborarii cu cititorii nostri.

 • Evenimente

  Va prezentam si recomandam evenimente de business, conferinte, cursuri, targuri si expozitii, comunicate de presa, etc.

Referinte