Coaching-ul este un proces interactiv, creativ si personalizat de consiliere si asistare la nivel personal si profesional al unui subiect ales (persoana/echipa), numit Coachee, de catre un consilier profesionist numit Coach. Acest proces este orientat catre promovarea de obiective, dezvoltarea creatiei, stimularea autoreflectiei, a change management-ului si dezvoltarea leadership-ului. In plus, sarcina Coach-ului este de a oferi asistare si consiliere pentru activarea aptitudinilor, a resurselor si creativitatii de care Coachee-ul dispune deja.

Coaching-ul te ajuta sa te descoperi singur, te indruma sa-ti gasesti cele mai bune obiective si sa le atingi, iti ofera perspective nebanuite pentru rezolvarea problemelor cu catre te confrunti si, mai mult decat atat, iti ofera motivatia de “a o face”.

Un bun Coach este in acelasi timp consilier, mentor si manager. El te ajuta la creearea unui echilibru intre diferitele aspecte ale vietii (Work-Life-Balance). In fiecare sesiune de coaching, Coachee-ul isi alege subiectele pe care doreste sa le abordeze, Coach-ul asculta, observa, intreaba, ofera alternative, viziuni, recomandari si construieste impreuna cu Coachee-ul solutia de care acesta are nevoie.

Din punct de vedere al interactiunii, coaching-ul poate fi coaching individual, coaching de echipa sau coaching de proiect. Pentru o discutie initiala despre beneficiile unui program de coaching in compania dumneavoastra ne puteti contacta aici.