Forma clasica de dezvoltare personala si profesionala orientata catre pregatirea participantilor pentru un domeniu specific de interes prin transmiterea de cunostinte si deprinderi de baza intr-o forma standardizata si accesibila.

In training se urmareste invatarea de catre participanti a unui model sau a unei scheme logice pentru rezolvarea unei anumite situatii. Pentru sustinerea procesului de invatare se folosesc exemple practice, studii de caz sau exercitii.

Un training se poate organiza sub forma unui training deschis/extern sau a unui training intern/in-house. Un training deschis/extern se adreseaza unui grup tinta, are o tematica standardizata, o durata si un loc stabilit. Un training intern/inhouse se adreseaza unui cerc inchis de participanti (angajatii dintr-o companie, dintr-un departament sau membrii unei echipe), tematica standardizata se adapteaza cerintelor, obiectivelor sau resurselor beneficiarului, iar durata si locul se stabilesc de comun acord cu beneficiarul. Un caz specific il reprezinta training-ul de concept prin care se abordeaza o tema specifica, cu totul noua si care necesita o conceptie individualizata.

Prin Achizitorul.ro va oferim training-uri deschise pentru teme din domeniul achizitiilor sau teme conexe (programul il puteti studia la Resurse – Cursuri), training-uri interne prin care adaptam temele existente pentru dumneavoastra si training-uri de concept unde dezvoltam teme noi si specifice activitatii dumneavoastra (ne puteti transmite solicitarile dumneavoastra aici).